CENTRU DE PREGĂTIRE ÎN DOMENIUL PRIVIND PAZA OBIECTIVELOR, BUNURILOR, VALORILOR ȘI PROTECȚIA PERSOANELOR
S.C AV SEC TRAINING S.R.L are ca bază furnizarea de servicii de pregătire, certificare, consiliere / consultanță , întocmire documente specifice și asistență în domeniul securităţii – paza și protecția obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
S.C. AV SEC TRAINING S.R.L. este autorizată ca Centru de Pregătire în domeniul pazei și securității obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor -Divizia – II- în calitate de autoritate competentă în formarea profesională pentru următoarele cursuri/calificări :
- AGENT DE SECURITATE (Cod C.O.R. 5169.1.3)
S.C. AV SEC TRAINING S.R.L. asigură dezvoltarea competenţelor participanţilor noştri, într-un climat dinamic, interactiv și profesionist.
De asemenea, societatea noastră are în obiectul de activitate, prin personalul de specialitate, îmbunătățirea cunoștințelor acumulate anterior, conform art. 4 lit. b alin. 4 din HG nr. 301/2012 actualizată, angajatorii fiind obligați să asigure pregătirea continuă a personalului până la șeful de tură inclusiv, în limita a cel puțin 20 de ore anual, în baza programei de pregătire stabilite anual.
EVALUARE DE RISC LA SECURITATE FIZICĂ
Prezentare Generală și Necesitatea realizării analizei de risc
Necesitatea realizării analizei de risc conform HG 301/2012 ART. 2 (1) În vederea îndeplinirii obligațiilor prevăzute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare Lege, unitățile prevăzute la art. 2 alin. (1) din Lege, denumite în continuare unități indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de deţinere a bunurilor ori valorilor, trebuie să adopte măsuri de securitate în formele prevăzute de Lege, completate cu măsuri procedurale. (3) Adoptarea măsurilor de securitate prevăzute la alin. (1) se realizează în conformitate cu analiza de risc efectuată de unitate, prin structuri de specialitate sau prin experţi abilitați, care dețin competente profesionale dobândite pentru ocupația de evaluator de risc la securitatea fizică.
Tariful unei evaluări de risc la securitatea fizică diferă de la un obiectiv la altul, în funcţie de următoarele elemente:
- obiectul de activitate al societăţii;
- suprafaţa totală şi suprafaţa construită;
- numărul de angajaţi;
- valoarea aproximativă a bunurilor societăţii;
- zona de dispunere a obiectivului;
- măsurile de securitate implementate;
- numărul punctelor de lucru/obiectivelor.
În tarif sunt incluse:
- evaluarea de risc la securitatea fizică în conformitate cu prevederile legale din domeniu și validată cu Raportul de Evaluare de Risc la Securitate Fizică, întocmit pentru obiectivul contractat.
- identificarea riscurilor la securitatea fizică, prezentând recomandările necesare pentru aplicarea măsurilor de eliminare sau de diminuare a lor.
- măsuri și soluții de securizare propuse, prin care dorim să conferim obiectivului analizat, nivelul de siguranță corespunzător anului 2015, în conformitate cu standardele și prevederile legale din domeniu.
- garanția în scris a confidențialității asupra tuturor datelor și informațiilor ce au legătură directă cu obiectivul evaluat.
Observație: Efectuarea analizei de risc nu garantează încadrarea obiectivului în domeniul acceptabil al riscului de securitate fizică,
valoarea asociată gradului de risc maxim acceptat este de 60%.
Documente necesare evaluării:
- Certificatul de înregistrare a societăţii la ONRC;
- Certificat constator, nu mai vechi de 30 de zile
- Actul de proprietate asupra terenului sau contractul de închiriere a spaţiului/terenului;
- Planul de pază (dacă este cazul);
- Proiectul sistemului tehnic de securitate (dacă este cazul);
- Schița obiectivului: a. Plan de situație (amplasarea obiectivului cu vecinătăți); b. Releveu – plan detaliat obiectiv, cu dimensiuni suprafețe;
- Contractul de prestări servicii cu societatea specializată de pază;
- Contractul de prestări servicii de monitorizare și intervenție;
- Contractul de prestării servicii de mentenanță sisteme securitate;
- Certificate de omologare și conformitate a echipamentelor care compun sistemele de securitate: a. Sistem antiefracție (alarmă) b. Sistem CCTV (sistem de monitorizare video); c. Sistem de control acces; d. Seifuri – clasa de protecție e. Suprafețe vitrate, uși acces și control, gratii, încuietori;
- Organigrama societății;
- R.O.I./R.O.F./politici de securitate;
- Situația evenimentelor infracționale care au avut loc în ultimul an în societate;
- Asigurări de persoane/bunuri.
Serviciile de Evaluare de Risc la Securitate Fizică sunt oferite de evaluatori de risc autorizați, sunt oferite de evaluatori de risc autorizați, înscriși în Registrul Național al Evaluatorilor înscriși în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică.
CERERE OFERTĂ
Compleatează formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.